söndag 22 november 2009

Frågor och svar

När vi har pratat om "En Julsaga" så har det inte helt oväntat dykt upp frågor och här kommer svaren på frågorna :)

Hur lång är föreställningen?
Svar: Den kommer bli ungefär 1 timma och 15 minuter, ingen paus

Kostar det något att komma och titta?
Svar: Föreställningen är gratis, men det kommer finnas möjlighet att köpa fika och dem pengarna går till vår klasskassa som förhoppningsvis kommer resultera i en klassresa i trean.

Vad handlar föreställningen om?
Svar: Här kommer en liten sammanfattning för er som inte vet vad "En Julsaga" handlar om:
Det är julafton. Ebenezer Scrooge är den mest fruktade affärsmannen i stan, känd för sina hårda affärsmetoder och sin oförmåga att känna empati för andra. Han föredrar att göra affärer framför att fira en dum tradition.
Men denna jul kommer inte att bli som alla andra. Detta får Scrooge erfara när han på julaftonskvällen kommer hem och möts av något som kommer att förändra hans liv för alltid.
Ni kommer att få följa med Scrooge på en resa genom jular i det förgångna och kommande jular. Under denna resa möter han människor som kommer att påverka hans syn på livet drastiskt.

Hur har ni arbetat fram föreställningen?
Svar: Vi är elva stycken elever som har delat in oss i olika produktionsgrupper som innefattar musik, scenografi, rekvisita, kostym och marknadsföring. (Klicka här för att se vem som jobbar med vad)
Alla har jobbat väldigt bra med sina grupper och tillsammans med våra två teaterlärare Tommy och Carina så har produktionen blivit det som den är idag. Vi hade vecka 46 en intensivvecka där tvåorna endast jobbade med repetition och arbetet kring föreställningen och under den veckan blev det mesta gjort.
Vi spelar pjäsen tillsammans med Fässbergs teaterettor och blir då en ensemble på 26 personer.

Inga kommentarer:

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP