onsdag 16 december 2009

Så var det över för den här gången!

Idag spelade vi den sista föreställningen av En Julsaga. Det känns både skönt och tråkigt, vi har haft så himla kul den senaste veckan men samtidigt tar de på krafterna att spela 13 föreställningar. Nu de senaste så går det mesta på rutin och man tappar mer och mer energi för varje föreställning. Det ska bli väldigt skönt med jullov nu faktiskt! Dock återstår en sak: att riva scenografin och plocka undan all kostym och rekvisita. Kanske inte det allra roligaste arbetet men det måste göras! Och det är faktiskt värt det!

Nu lär det nog inte bli några fler blogginlägg på ett tag, i alla fall inte om den här pjäsen. Men vi kommer ju spela fler, så vi får väl se, kanske blir det en del bloggande om dem också. Här näst väntar monologerna, något som vi alla både ser fram emot (eftersom alla har huvudrollen) och fasar över då vi skriver dem helt själva.

Ha ett riktigt bra jullov nu! Vi ses!
/Lousie

fredag 4 december 2009

Premiär!

God kväll!
Nu är premiären avklarad och det gick mycket, MYCKET bra! Och alla vet ju att efter premiären blir det bara bättre och bättre så... Broadway nästa? ;)
/ Lotta

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP